Nieuws

 • AFGELAST!!! – Bockentocht – MTB-Antilopen – Lage Mierde

  AFGELAST!!! – Bockentocht – MTB-Antilopen – Lage Mierde

  Bockentocht – MTB-Antilopen – Lage Mierde

  [Bericht – Update: 20-03-2024]

  AFGELAST!!! Toertocht 14 april. AFGELAST!!!
  We hadden de toertocht al een keer moeten verplaatsen door de extreme regenval. Maar op dit moment blijft de omgeving van Lage Mierde gigantisch nat en zien wij deze “vennen” want die zijn er extra ontstaan, niet op 14 april weg zullen zijn. Daarom hebben we unaniem met onze club besloten om de toertocht te annuleren.

  Wij gaan ons focussen op 2025 en dan zal onze toertocht weer 3e week van het nieuwe jaar – Zondag 19 januari 2025 – plaatsvinden!

  We hopen op jullie begrip en uiteraard zien we elkaar vast en zeker snel weer door de bossen knallen!

  Groeten MTB – Antilopen
  Lage Mierde


  Verken de prachtige natuur van de Kempen en beleef een avontuur met de allereerste en volledig nieuwe Bockentocht. Deze mooie MTB toertocht wordt georganiseerd door MTB-Antilopen uit Lage Mierde. Middenin de Kempen hebben we een volledig nieuwe toertocht voor je uitgestippeld.

  Je rijdt door bossen en over heidevelden met mooie single-tracks terwijl je kan genieten van de mooie kempische natuur. Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of net begint, de Bockentocht is geschikt voor iedereen. Er zijn verschillende routes beschikbaar: 25, 35, 45 en 55 km. Deze routes zijn volledig en netjes uitgepijlt. De tocht is voorzien van een mooie en uitgebreide pauze plaats met een ruime bevoorrading om daarna de tocht verder te vervolgen.

  Dit jaar hebben we een nieuwe start en finish locatie bij Voetbalvereniging SDO – Sportpark Den Daalacker, Broekkant 11, Lage Mierde. Op deze mooie locatie hebben we fietsenstalling en zijn er douches beschikbaar. Uiteraard kan er na de tocht gezellig wat gedronken en nagepraat worden in de kantine van het sportpark. Ook is voldoende parkeergelegenheid op en rond de locatie aanwezig. Inschrijving kan op locatie bij de start.

  De Bockentocht belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Maak je klaar voor een geweldige rit door de prachtige Kempen. Mis het niet!

  Zadel op, pedaal in, en word deel van de legende van de Bockentocht. We zien je graag aan de startlijn!

  UPDATE DATUM – BOCKENTOCHT 2024 – 14 APRIL

  [Bericht – Update: 24-12-2023]
  Wat is het nat en wat blijft het nat… wij hebben afgelopen weken flink gehoopt op beter weer, maar het blijft maar regenen en de waterstand is nog nooit zo hoog geweest in onze omliggende gebieden… Vorige week hebben we met een grote groep vanuit de MTBAntilopen de route proberen te rijden maar het is gewoon niet mogelijk op dit moment.

  Omdat we niet denken dat dit op 21 januari is opgelost zijn we genoodzaakt om de datum te verzetten.. We vinden het natuurlijk jammer dat we moeten afwijken van ons vaste weekend, maar zo is het voor niemand leuk!

  We hebben zo goed mogelijk gekeken naar de opties en zijn uitgekomen op 14 april 2024!! Dus zet in je agenda en deel met zoveel mogelijk mensen zodat we een geweldige rit kunnen verzorgen waar je geen waterfiets voor nodig hebt!!

  We hopen op jullie begrip en wensen uiteraard iedereen fijne feestdagen en een geweldig (wat droger) 2024!!!

  Groeten MTB Antilopen – Lage Mierde


 • Voorbereidingen toertocht 2024 in volle gang

  Voorbereidingen toertocht 2024 in volle gang

  De voorbereidingen voor de Antilopen toertocht 2024 zijn alweer in volle gang. Zoals jullie gewend zijn staat de toertocht weer gepland op de derde zondag van januari, 21-01-2024. Dit wil je niet missen, dit jaar krijgt de tocht een geheel nieuw jasje;

  • NIEUWE START/FINISH PLAATS
  • GEHEEL VERNIEUWDE ROUTES
  • 95% SINGLETRACKS EN MOOIE BOSPADEN
  • NIEUWE BEVOORRADINGSPLAATS
  • ZEER RUIME BEVOORRADING
  • GEZELLIGE AFTERBIKE

  Houdt deze website / Facebook / Instagram in de gaten voor meer nieuws over deze geheel vernieuwde editie van de
  MTB-Antilopen toertocht.


 • Wij zijn er klaar voor!

  Wij zijn er klaar voor!

  De route is uitgepijld en geprepareerd, en morgen wordt het prima weer. Kortom, ideale omstandigheden voor het rijden van een mooie MTB-toertocht!

  Graag tot morgen, inschrijven vanaf 8:00uur Bijenkorf te Hooge Mierde!