Voorbereidingen toertocht 2020

Voorbereidingen toertocht 2020

De voorbereidingen voor de toertocht van 19 januari 2020 zijn alweer in volle gang! Zo zijn de reclameborden alweer geplaatst en zijn de 4 routes uitgezet, te weten 25, 35, 45 en 55km. MTB-Antilopen heet jullie weer van harte welkom in Hooge Mierde. Starten kan tussen 8:00 en 10:00uur. Halfweg de tocht een ruime bevoorrading en (inmiddels) traditioneel op 1km voor de finish een heerlijke gluhwein en/of een kop soep!

13 reacties

Hallo!, vanuit Tilburg kom je tussen Esbeek en lage Mierde een oversteek tegen. Je kunt de route daar evt oppakken. Dan ben je al wel redelijk snel bij de pauzeplaats….

Parcours ligt er prima bij!! Vandaag en morgen geen regen meer en zondag een lekker ☀️-netje! Dat wordt zonder meer genieten in de bossen!! Tot zondag.

Ben zeker weer van de partij nu beter voor bereid,vorigjaar had ik zo’n last van de kou wel de 45 uitgereden.
Nu lijkt het wel lente top tot zondag.

Hallo Koen, fijn dat jullie komen! vanuit poppel komen jullie langs een oversteek waar enkele mensen van ons staan. Daar kunnen jullie evt de route op en komen dan automatisch langs de inschrijving. We zullen de inschrijving voor jullie open houden 😊. Veel plezier en tot zondag! 🚴‍♂️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *