Bockentocht – MTB-Antilopen – Lage Mierde

Bockentocht – MTB-Antilopen – Lage Mierde

Bockentocht – MTB-Antilopen – Lage Mierde

Verken de prachtige natuur van de Kempen en beleef een avontuur met de allereerste en volledig nieuwe Bockentocht. Deze mooie MTB toertocht wordt georganiseerd door MTB-Antilopen uit Lage Mierde. Middenin de Kempen hebben we een volledig nieuwe toertocht voor je uitgestippeld.

Je rijdt door bossen en over heidevelden met mooie single-tracks terwijl je kan genieten van de mooie kempische natuur. Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of net begint, de Bockentocht is geschikt voor iedereen. Er zijn verschillende routes beschikbaar: 25, 35, 45 en 55 km. Deze routes zijn volledig en netjes uitgepijlt. De tocht is voorzien van een mooie en uitgebreide pauze plaats met een ruime bevoorrading om daarna de tocht verder te vervolgen.

Dit jaar hebben we een nieuwe start en finish locatie bij Voetbalvereniging SDO – Sportpark Den Daalacker, Broekkant 11, Lage Mierde. Op deze mooie locatie hebben we fietsenstalling en zijn er douches beschikbaar. Uiteraard kan er na de tocht gezellig wat gedronken en nagepraat worden in de kantine van het sportpark. Ook is voldoende parkeergelegenheid op en rond de locatie aanwezig. Inschrijving kan op locatie bij de start.

De Bockentocht belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Maak je klaar voor een geweldige rit door de prachtige Kempen. Mis het niet!

Zadel op, pedaal in, en word deel van de legende van de Bockentocht. We zien je graag aan de startlijn!